Tuintegels hout uit Gouda

Op zoek naar een houtlook tuintegel? Bestel snel, eenvoudig en voordelig de tuintegels hout uit Gouda bij Gigatuin!


Deze tuintegels zijn perfect als u op zoek bent naar houtlook tegels, omdat ze de charme van een houten vloer combineren met de voordelen van stenen. Onze tuintegels hout uit Gouda zijn van een betonmix gemaakt en niet van hout. Dit heeft veel voordelen. Zo zijn tegels van beton steviger dan hout en zijn ze kras- en stootvast en onderhoudsvriendelijk. Een houten vloer raakt simpelweg sneller beschadigd dan tegels van beton. Bovendien is het bij een houten vloer noodzakelijk om elk jaar het hout te schuren en te oliën. Vooral in de winter ontstaat groene aanslag op het oppervlak, doordat er veel vocht gevallen is. Ondanks dat dit te verwijderen en te behandelen is, vereist het meer tijd en werk om dit te onderhouden in tegenstelling tot nagebootst hout van beton. Bij de tegels van beton is enkel de hoge drukspuit nodig om oppervlakkig vuil of aanslag te verwijderen.

U kunt uw creativiteit de vrije loop laten met onze tuintegels hout uit Gouda; u kunt er allerlei kanten mee op. Zo kunt u natuurlijk uw terras ermee aanleggen, maar u kunt ze ook gebruiken als borderranden, afdekranden, staptegels of palissades. De houtlook tuintegels geven ongetwijfeld een sfeervolle en unieke look aan uw tuin.

U hoeft niet te twijfelen of de tuintegels hout uit Gouda wel genoeg op echt hout lijken. Ze zijn namelijk voorzien van knoesten, houttinten en nerven, zodat ze nagenoeg niet van hout te onderscheiden zijn. Het is bijzonder hoe goed de nerven en knoesten nagemaakt zijn in deze betonnen planken!

We verkopen bij Gigatuin één soort houtlook tuintegel. Het ontwerp hiervan is afgeleid van drijfhout, aangespoeld hout op het strand of een oever door wind, het tij en golven. De kleur is een nuancering van bruin en grijs. De tuintegels hout uit Gouda zijn te verkrijgen in een kort en lang formaat. Hierbij is het ene formaat 67,5x22,5x5cm en het andere formaat 90x22,5x5cm. U kunt ervoor kiezen om beide formaten te combineren in uw tuin. U kunt dan de tegels van 67 en 90 centimeter afwisselen om een speels effect te creëren in uw tuin.

1