Tuintegels hout uit Zoetermeer

Wilt u meer sfeer in uw tuin aanbrengen? Kies dan voor onze tuintegels hout uit Zoetermeer! Deze tegels zijn niet gemaakt van hout, maar van een betonmix. Dit zorgt ervoor dat ze de voordelen van beton bezitten en tegelijkertijd de charme van een houten vloer hebben.

Een terras van hout heeft als nadeel dat het veel eerder beschadigd raakt dan een terras met tegels van beton. Betontegels zijn namelijk een stuks steviger, kras- en stootvast en onderhoudsvriendelijk. U hoeft niet ieder jaar de tegels te schuren en te oliën, zoals u bij een houten vloer dient te doen. Een vlonder van hout in uw tuin heeft meer onderhoud nodig, met name in de wintermaanden.

De tuintegels hout uit Zoetermeer kunt u op allerlei manieren in uw tuin toepassen. Zo zijn de tegels bijvoorbeeld te gebruiken als staptegel, borderranden, palissades of afdekranden. Maar ook een terras van deze tegels kan tot een mooi resultaat in uw tuin leiden. De tuintegels geven een warme en authentieke uitstraling, wat bijdraagt aan een natuurlijke en groene tuinomgeving.

De houtlook tegels lijken zeer veel op 'echt' hout. De knoesten, houttinten en nerven zijn namelijk zo goed nagemaakt in de betonnen planken dat ze nagenoeg niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Bij Gigatuin is het ontwerp van de tuintegels hout uit Zoetermeer afgeleid van drijfhout, hout dat is aangespoeld op het strand of een rivieroever door toedoen van wind, golven en het tij. De tuintegels zijn een mix van twee kleuren: bruin en grijs. We verkopen deze variant in twee verschillende formaten: 67,5x22,5x5cm en 90x22,5x5cm. Om een speels effect te creëren in uw tuin, kunt u ook beide formaten combineren. Wissel hiervoor om de zoveel keer af met de tegel van 67,5 en 90 centimeter.

Wilt u advies over hoe u deze tegel het best kunt combineren in uw tuin? Neem contact met ons op of kom langs in onze showtuin in Boskoop!

1