Tuintegels keramisch uit Gouda

Keramische tegels worden steeds meer aangelegd in tuinen, onder andere door de hoge kwaliteit en strakke en moderne uitstraling. Keramisch tegels worden gemaakt van klei die geperst, gebakken en geglazuurd is. Onze tuintegels keramisch uit Gouda zijn populair vanwege hun vele goede eigenschappen. Ze zijn kleurbehoudend, vorstbestendig, maatvast en stijlvast, wat ervoor zorgt dat krasvorming niet plaatsvindt. Overigens zijn tegels van keramiek weerbestendig en waterafstotend, doordat ze bijna al het vocht tegenhouden. Ook zijn de tegels duurzaam, doordat ze door de sterkte een lange levensduur hebben. Een ander voordeel is dat de tegels erg licht zijn, wat fijn is bij het vervoeren en aanleggen ervan. Daarnaast zijn de tegels zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn makkelijk schoon te maken en schoon te houden, doordat ze vlekvrij zijn en groene aanslag geen kans heeft om te ontstaan. Samengevat: keramische tuintegels zijn stijlvast, kleurvast, krasvast, sterk, vederlicht, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ideaal toch?

Gigatuin heeft een ruim assortiment tuintegels keramisch uit Gouda. We verkopen verschillende designs en formaten van de siertegels, zodat er voor ieder wat wils is. Onze Kera 60x60 tegels zijn erg populair, omdat ze voor een moderne en strakke uitstraling zorgen. Het gebruik van vierkante tegels creëert tevens een ruimtelijk gevoel. Bent u hier naar op zoek? Kies dan bijvoorbeeld voor Kera 60x60x3cm Bolzano en creëer deze uitstraling in uw eigen tuin! U kunt deze variant en andere varianten bestellen via onze website.

Mocht u liever langs willen komen in onze showtuin om de tuintegels keramisch uit Gouda in het echt te bewonderen, dan kan dat natuurlijk ook! Op vrijdag en zaterdag is in onze showtuin een verkoper aanwezig om u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt ook eens kijken op onze socialmedia-accounts, waarop wij informatie en foto’s delen over al onze tegels en producten. Hier zijn ook onze vele keramische tegels te spotten!

1