Tuintegels keramisch Zoetermeer

Onze tuintegels keramisch uit Zoetermeer zijn een absolute must in uw tuin! Het aanbrengen van keramische tuintegels in de tuin is de laatste jaren steeds populairder geworden. Met name door de hoge kwaliteit en moderne en strakke uitstraling van de stenen. Maar tuintegels van keramiek hebben nog veel meer voordelen. Zo zijn ze kleurvast, maatvast, vorstbestendig en stijlvast, waardoor u geen last krijgt van krasvorming. De tegels zijn heel sterk, waardoor ze jarenlang meegaan. Ook zijn ze weerbestendig doordat ze bijna al het vocht tegenhouden en daarmee waterafstotend zijn. Overigens zijn ze vederlicht, wat ze makkelijk aan te leggen maakt. Een ander pluspunt is dat de tegels zeer onderhoudsvriendelijk zijn: ze zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, doordat ze vlekvrij zijn en niet vatbaar voor groene aanslag. Kortom: keramische tuintegels zijn stijlvast, kleurvast, krasvast, sterk, licht, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Klinkt als de perfecte tegel toch?


De tuintegels keramisch uit Zoetermeer zijn in diverse designs en formaten te verkrijgen. Zo bevat ons assortiment ongetwijfeld een tegel die perfect in uw tuin past! Onze Kera 60x60 tegels zijn populaire keramische tegels. Ze bevatten alle ideale eigenschappen van keramiek en zijn bij Gigatuin te verkrijgen in diverse designs. Kies bijvoorbeeld voor onze Kera 60x60x3cm Milano tegels die uw tuin een moderne uitstraling geven. Deze Kera 60x60x3cm tegels worden gemaakt van een mengsel van klei, zand en smeltmiddelen dat onder enorme druk geperst wordt en vervolgens op een hoge temperatuur wordt gebakken. Hierdoor bezitten deze tegels over fijne eigenschappen als vlek-, zuur- en zoutbestendigheid. De variant Milano en andere varianten zijn te verkrijgen via onze website.

U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showtuin in Boskoop om de tuintegels keramisch uit Zoetermeer in het echt te bewonderen. Daarnaast kunt u hier ook persoonlijk advies en informatie over de tegels krijgen! U kunt Gigatuin ook eens opzoeken op Instagram of Facebook om inspiratie op te doen voor uw tuin. Op onze socialmedia-accounts tonen wij foto's en informatie over onze producten, zo ook over onze keramische tegels. Wellicht vindt u hier dé tegel voor in uw tuin!

1