Geen producten in winkelwagen

Kantopsluiting Tuin

Bent u op zoek naar degelijke artikelen met betrekking tot het afwerken van uw tuin? Kantopsluiting in zwart, grijs of andere variaties: één van de bestsellers van Gigatuin, vanaf nu verkrijgbaar! Het voorkomen van verzakkingen, kieren, gaten, onkruid: dat is de kwaliteit van onze kantopsluiting. Uw tuin indelen en scheiden is ook geen enkel probleem met onze kantopsluiting in zwart, grijs of andere kleuren. Plantenbakken en dergelijke projecten zijn ook uitstekend haalbaar met onze kantopsluiting. Onze betonelementen tevens zijn van hoge kwaliteit en ook nog eens bijzonder eenvoudig te verwerken.

Er is 1 artikel gevonden.

/afb/art2981-stonewalling-grijszwart.jpg
€ 79,50 per m²
Stonewalling Grijs/Zwart

Levering

De levering van Gigatuin is een zeer geolied proces, wat als het volgt in zijn werk gaat: u bestelt bij ons via de webshop, of in de showtuin. Hierna verwerkt Gigatuin uw order, waarna deze in de fabriek terecht komt. Uw bestelde artikelen worden op korte termijn bij elkaar gezocht, waarna ze stevig verpakt op een pallet worden klaargezet. Hierna wordt uw bestelling ingeladen op een vrachtwagen van 17 meter met laad/loskraan, en geleverd bij u aan de deur. Heeft u wensen/eisen over de bezorglocatie, het bezorgmoment of andere gerelateerde zaken? Gigatuin heeft hier uiteraard begrip voor, waardoor u de mogelijkheid heeft om dit aan te geven tijdens het bestellen. Heeft u al besteld, maar wilt zijn er toch nog bepaalde eisen en/of wensen opgekomen? Neem in dat geval even contact op met Julian: 085-0805227.

Showtuin

Onze showtuin van ruim 310m² biedt ruimte voor ons gehele assortiment. Twijfelt u nog, of wilt u liever even onze collectie in het echt bekijken? Bij onze showtuin in Boskoop heeft u de vrijheid om op uw gemak, onder het genot van een kopje koffie of thee, onze artikelen te bekijken en aan te voelen. Elke maandag (13:00-18:00), dinsdag t/m vrijdag (10:00-18:00) en zaterdag (09:00-17:00) zijn wij geopend, en elke vrijdag (13:00-18:00) en zaterdag (10:00-17:00) zal er voor u een medewerkers aanwezig zijn. Zien wij u binnenkort in onze showtuin?

1