Onze stenen, uw tuin

Heeft u de behoefte aan een strakke, maar voordelige tuin, welke bovendien ook nog een jaren mee zal gaan? Onze stenen, uw tuin: onze Abbeystones serie is al jaren een vaste waarde in ons assortiment. Een bijzonder onderhoudsvriendelijk karakter, in combinatie met de mogelijkheid om deze stenen veelzijdig toe te passen. Door de getrommelde bewerking hebben deze stenen een zeer authentiek en ouderwets uiterlijk gekregen. Verkrijgbaar in de kleuren “Gesmoord bruin”, “Giallo, “Grigio”, “Grijs/Zwart”, “Ivory”, “Nero”, “Toscaans” en “Zomerbont”. Zien wij u binnenkort terug bij Gigatuin?

 

Levering

Omdat Gigatuin onze klanten op nummer één zet, vinden wij het belangrijk dat de levering snel, flexibel en probleemloos verloopt. Wij streven ernaar om al uw producten binnen 4-8 werkdagen bij u aan de deur te bezorgen, zodat alles netjes verloopt m.b.t. uw tuin. Onze stenen zijn stevig en secuur verpakt op een pallet, zodat de kans op schade nihil is. Eventuele wensen en eisen kunnen aangegeven worden op het bestelformulier (via de showtuin) of bij de opmerking (via de webshop). Heeft u al besteld, maar heeft u toch nog eisen en/of wensen met betrekking tot uw bestelling? Neem dan even contact op met onze verkoopmedewerker Julian: 085-0805227.

 

Showtuin

In onze Gigatuin showtuin staat ons gehele assortiment voor u tentoongesteld. Heeft u interesse in één of meerdere producten, maar twijfelt u nog? Dan doet u er goed aan om onze tuin te een keertje te bezoeken. Elke maandag (13:00-18:00), dinsdag t/m vrijdag (10:00-18:00) en zaterdag (09:00-17:00) zijn wij geopend, en heeft u alle tijd om op uw gemak onze collectie in acht te nemen. Elke vrijdag (13:00-18:00) en zaterdag (10:00-17:00) zal er ook een verkoopmedewerker voor u klaar staan om uw van alle gemakken en advies te voorzien. Wilt u liever doordeweeks advies ontvangen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden, bij Gigatuin. Neem hiervoor even contact op met Julian: 085-0805227.