Tuintegels Zoetermeer

Gigatuin uw sierbestratingsleverancier voor Zoetermeer en omstreken

Als u op zoek bent naar betaalbare sierbestrating kom dan eens kijken in de showtuin van Gigatuin in Boskoop. Gigatuin is een kleine onderneming met een royaal assortiment aan sierbestrating, muurblokken en tuinhout.

Onze persoonlijke benadering en productkennis zorgt ervoor dat u na aanleg van uw tuin voor 100% tevreden bent. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met vakbekwame stratenmakers welke uw tuin tegen een scherp tarief aan kunnen leggen. Ook kunnen wij de producten bij u thuis in Zoetermeer afleveren.


We verkopen bij Gigatuin diverse soorten tegels, accessoires en meer, hier een korte lijst van de mogelijkheden:


U als inwoner van Zoetermeer krijgt bij Gigatuin een eerlijk en deskundig advies. Wij denken mee zodat u uiteindelijk de juiste productkeuze zult maken.

Vanaf 1 maart t/m 1 december is onze showtuin geopend. Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u advies tijdens uw bezoek? Kom dan op de vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur of op zaterdag vanaf 10 uur of neem vooraf even contact op met Julian: 085-0805227

Heeft u vragen over onze sierbestrating, outlet-producten, tuinhout of andere producten neem dan gerust contact met ons op.